knjizara.com
1001 savet za savršenu baštu

1001 savet za savršenu baštu
4196 din
U korpu

Knjiga će istaći lepotu vaše bašte i pomoći vašoj bašti da bude bujnija i upadljivija. Garantujemo da svaki savet poboljšava izgled bašte bez obzira na njenu veličinu jer su ovde ponuđene samo ideje koje se zaista mogu sprovesti u delo. Bilo da vam je cilj dugotrajno cveće, voćke koje bogato rađaju, korisno povrće ili besprekoran travnjak, ova knjiga pruža stručno znanje koje će doneti upadljiva poboljšanja. Mnogi saveti novi su čak i iskusnim baštovanima, a pred početnicima se otvara bogat svet praktičnih saznanja.
Knjiga objašnjava

osnovne i nove baštovanske tehnike – od sađenja leja i ivica, nege drveća, žbunja i travnjaka do uzgajanja zdravih semenjača, cvetova, voća i živih ograda.
Pročitajte koje biljke, alat i materijali danas spadaju u kategoriju „najbolje od najboljeg”. Pred vama je više od 600 izvanrednih primera.
Saznajte kako da osvežite svaki deo bašte, čak i one problematične površine. Otkrijte nadahnute ideje za dizajniranje ivica, staza i tremova, kao i načine na koje vodeni elementi i osvetljenje mogu da obogate prostor.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Baštovanstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Kuća i domaćinstvo

Izdavač: Mladinska knjiga; 2013; Tvrd povez; latinica; 21 x 28 cm; 288 str.; 978-86-7928-378-8;