knjizara.com
100 apsolutno neoborivih zakona poslovnog uspeha

Brajan Trejsi (autor)

100 apsolutno neoborivih zakona poslovnog uspeha
rasprodato

Zašto su neki ljudi u poslu uspešniji od drugih? Zašto neki poslovi cvetaju, a drugi propadaju? Poznati predavač na temu biznisa i autor mnogih knjiga, Brajan Trejsi, našao je odgovore na ova veoma komplikovana pitanja. U ovom praktičnom vodiču, koji vam potpuno otvara oči, on predstavlja niz principa ili univerzalnih zakona koji se kriju iza uspeha svih poslovnih ljudi.
Trejsi vam daje jedno bogatstvo praktičnih saveta, skupljenih u 100 lako savladivih i lako primenljivih zakona, koji se odnose na glavna područja rada i biznisa. On vam pr

uža brojne primere iz života, koji ilustruju kako svaki zakon funkcioniše u svetu, kao i praktične upute i vežbe kako biste svaki primenili u svom životu i radu.
Trejsi vrši podelu ovih 100 zakona na osam osnovnih kategorija: Život, Uspeh, Posao, Upravljanje, Novac, Prodaja, Pregovori i Organizacija vremena. Za svaku od ovih kategorija on daje detaljan opis određenih zakona koji u njoj vladaju, kao što su Zakon uzroka i posledice, Zakon usluge, Zakon sve veće povratne dobiti, Zakon nadoknade i Zakon nezavisnosti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Sentiment; 4. izdanje, 2007; latinica; 24 cm; 287 str.; 978-86-902853-3-4;