knjizara.com
Zlatna pravila uspeha

Brajan Trejsi (autor)

Zlatna pravila uspeha
1080 din
Stara cena: 1350 din
U korpu

Najveći stručnjak po pitanju uspeha, Brajan Trejsi, predstavlja dokazane principe i savete koji će vam pomoći da, korak-po-korak, počnete da cenite sebe više i poboljšate svoj život.
Brajan Trejsi je jedan od najvećih svetskih stručnjaka po pitanju uspeha i ličnih postignuća, koji svake godine na privatnim i javnim seminarima govori pred više od stotinu hiljada muškaraca i žena. U knjizi Zlatna pravila uspeha predstavlja vam moćan, dokazano uspešan sistem - zasnovan na dvadeset pet godina iskustva i prakse - koji možete primeniti istog trenutka kako biste na svakom polju u svom životu postigli bolje rezultate.
Naučićete ideje

, koncepte i metode kojima se širom sveta služe ljudi koji na svim poljima nižu velike uspehe. Naučićete da otključate sopstveni potencijal za uspeh. Odmah ćete postati pozitivniji, ubedljiviji i moćno usredsređeni na ono što radite. Obuku na kojoj se ova knjiga zasniva prošlo je više od milion ljudi, a mnogi od njih su značajno povećali svoje prihode i poboljšali svoje živote u svakom pogledu.
Detaljan priručnik za uspeh i postignuće koji je pred vama sadrži dokazane principe izvedene iz psihologije, religije, filozofije, biznisa, ekonomije, politike, istorije i metafizike. Ove ideje se prepliću u nizu brzih i sadržajnih koraka koji će vam omogućiti da postignete uspeh veći nego što mislite da je moguć - cenićete sebe i postizati više, a imaćete potpunu kontrolu nad svim aspektima ličnog i profesionalnog života.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2019; Broširani povez; latinica; 23 cm; 399 str.; 978-86-6035-681-1;