knjizara.com
Mefisto i Zlatokosa : ljubavni roman koji traje

Srđan Krstić (autor)

Mefisto i Zlatokosa : ljubavni roman koji traje
509 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Mefisto i Zlatokosa je roman o ljubavi Palog Anđela i Leponoge Blondine, o ljubavi koja traje i ne prestaje. Ovo je san o novim svetovima, o zvezdama koje tinjaju u meni i nebesima koja blistaju u njoj. Ovde se igraju velike igre, pa sve vrvi od prevara, pretnji, varki i opomena. Zbog velikog uloga ima i izdaje, pokajanja, poljubaca i hladnog odbijanja. Svega što ima i u ljubavi. Znam da nije običaj da glavni lik piše tekst za korice, ali ja nisam običan junak i ovo je jubilarno izdanje, pa sam osetio potrebu da vam se obratim. Moja priča može da vas dotakne i da vam pokaže žar s kojim je Mefisto, duh besmrtni i sin Božji, poželeo Zlatokosu, smrtnu, prelepu i ljubavi punu.
Mefisto



Talentovan je na Oca. Pametan je na Oca. Naopak je za svoj račun. Njegove su priče uvek zabavne i duhovite. Mefisto je apostolski dobar i zavodljiv pripovedač. Slaže ponekad, ali samo da bi mu priča lepše tekla. Volim da ga slušam uživo, ali ovako, kad na miru mogu da čitam šta đavo misli, prosto uživam.
Bog Otac

Rekao sam mu: „Ljubav je, Đavole, opasna“, a on nije mario za to. Razočarao bi me da je bilo drugačije. Svaku reč koju je Mefisto napisao, i sam bih mogao da potpišem. Ovo je đavolski dobar roman o stvaranju novog života, o prelepim ženama, o vremenima koja dolaze. Da nije valjao, ne bi toliko trajao.
Lucifer

Ovi muški mnogo pričaju i mnogo se trude da budu pametni. Ali moja je reč uvek poslednja. Ona sve rešava. Pa nek i sada bude tako. Neka vas moja reč povede ka stranicama knjige. Nećete zažaliti.
Zlatokosa

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2016; Broširani povez; latinica; 20 cm; 214 str.; 978-86-521-2386-5;