knjizara.com
Koje je boje vaš padobran

Ričard N. Bols (autor)

Koje je boje vaš padobran
rasprodato

Najpotpuniji vodič za one koji prvi put traže posao, kao i za one koji žele da promene karijeru. Tri decenije nakon prvog izdanja, ova knjiga je i dalje na svim listama bestselera, od sajta Amazon.com do časopisa Businessweek. Šest godina je bila na listi bestselera časopisa New York Times, a prevedena je na dvadeset jezika.
Knjiga koja je pred vama predstavlja obnovljenu i sasvim aktuelnu verziju, a sadrži podroban plan kojim možete promeniti svoj život. S novim primerima, uputstvima i savetima, Padobran predstavlja „zlatni standard u poslovnim vodičima” (prema magazinu Fortune).
„Koje je boje vaš padobran? i dalje predstavlja najpotpuniji vodič za traženje posla... Ova knjiga ne samo

što sadrži sve potrebne informacije već pomaže i u psihološkoj pripremi.” New York Times
„Savetnik teške kategorije. Padobran je najprodavaniji vodič za traženje posla svih vremena, prodat u deset miliona primeraka, a od strane Kongresne biblioteke proglašen je za jednu od dvadeset pet knjiga koje su oblikovale svest savremenih čitalaca – što Bolza svrstava u društvo Malkoma X, Roberta Luisa Stivensona i Boga, čija Biblija je večiti bestseler.” New York Post
„Tri moje knjige o gerila marketingu su na različitim listama bestselera na Amazonu, ali nijedna nije kvalitetna kao Padobran. Malo šta uopšte može da mu konkuriše.” Džej Konrad Levinson, autor „Gerila marketinga”
„Ovo izdanje je prepuno novih preporuka i klasičnih saveta koji su se održali do danas jer su odlični.” About.com – sekcija Job Searching

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Zapošljavanje , Poslovni uspeh , Psihologija uspeha , Radnici
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Čarobna knjiga; 2013; Broširani povez; latinica; 25 cm; 389 str.; 978-86-7702-298-3;