knjizara.com
Niste vi krivi

Lora K. Konel (autor)

Niste vi krivi
704 din
Stara cena: 880 din
U korpu

Žrtveni jarac je onaj koji govori istinu o očiglednim manama porodice.

Vodič čiji je cilj da pomogne čitaocima da otkriju podsvesne razloge zbog kojih sebe koče i da istraže na koje su načine negativni doživljaji iz detinjstva uticali na njihov život i doprineli ovom problemu.

Ponekad smo sami sebi najveći neprijatelji, sabotiramo sopstveni uspeh, a s njim i priliku da dostignemo trajnu sreću i mogućnosti za lično i profesionalno ispunjenje. Niste vi krivi pomaže čitaocima da otkriju podsvesne razloge zbog kojih sebe koče. Te mrtve tačke se često stvaraju u detinjstvu kao mehanizmi borbe u okviru reakcije na traumu. Umesto da podučava

taktike koje ignorišu ili pridaju površinsku pažnju negativnim događajima iz detinjstva, knjiga nežno vodi čitaoce ka tome da otkriju načine na koje su ti događaji uticali na njihove živote i dovede ih do saznanja koje će im pomoći da pristupe istinskoj transformaciji. Čitaocima će laknuti kada otkriju da ih nije sputavao nedostatak snage volje već nedostatak samospoznaje.

Svi oni koje su izneverile tradicionalne terapijske tehnike znaju da promena ponašanja nije delotvorna kod svakog. Ako stvari radite drugačije, a iznutra ostanete isti, to će vam možda pomoći kratkoročno, ali stari obrasci će se ubrzo ponovo pojaviti. Kada odlučite da prestanete da prilagođavate navike u nadi da će vam doneti trajnu promenu, moći ćete da stvarate život ne reaktivno već osvešćeno. To iziskuje rad, duboko pronicanje u sebe i Lora je sve vreme uz čitaoce kao pouzdani vodič koji je već prošao ono što oni prolaze. Daje im alatke i anegdotske dokaze da bi im pokazala kako da prevaziđu bol samosabotaže i stvore život koji žele.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samospoznaja , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2024; Broširani povez; latinica; 23 cm; 181 str.; 978-86-6152-205-5;