knjizara.com
Karijerologija
pravni, emocionalni i socijalni okvir profesionalnog uspeha

Olga Vučković-Kićanović (autor)

Karijerologija
693 din
Stara cena: 770 din
U korpu

Knjiga spada u štivo koje treba da poznaje svako ko se bavi industrijskim odnosima, javnom komunikacijom, procesima upravljanja i društveno odgovornim poslovanjem, tj. svako ko želi da radi na sebi i stekne samopouzdanje i kreativost.
Dr Zoran Stojiljković, Fakulet političkih nauka

KARIJEROLOGIJA je potrebna na polici svakog menadžera i preduzetnika. Teme koje su pokrivene važne su za dobro upravljanje organizacijom.
Srđan Janićijević, osnivač Mokrogoske škole menadžmenta

Knjiga je korporativni bukvar... I ako ste pr

očitali svu literaturu na temu liderstva, menadžmenta, korporatine kulture i svih oblika inteligencije, bićete impresionirani jednostavnim, a sveobuvatnim pristupom kojim su prikazani sve aspekti korporativnog sveta.
Nataša Stamenković, direktor sektora ljuskih resursa Naftne industrije Srbije

Zaboravite sve knjige koje ste pročitali na temu uspeha. KARIJEROLIGIJA je najpraktičnija i najkorisnija knjiga na temu istinskog i trajnog razvoja. Postavljeni su novi standardi.
Mara Erdelj, predsednica Samostalnog sindikata u bankama Srbije BOFOS

Poruka knjige je životni moto autorke, sačuvan od pripravničkih dana u kancelariji FILA, do danas, kad je uspešna i ostvarena žena: nema nerešivih problema, nego samo problema koji se ne rešavaju.
Toma Fila, advokat

Na vešt, temeljan,a nepretenciozan način, spojene su naizgled nespojive oblasti – pravo, emocionalni odnosi i socijalni kontekst odvijanja rada. Kako, prepustio bih čitaocu da sam sazna i proceni. Prepričavanje ovog dela ne može da dočara njegovu zanimljivost i kvalitet.
Dr Senad Jašarević, Pravni fakultet Univerziteta u Novom Sadu

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslovni uspeh
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Službeni glasnik; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 290 str.; 978-86-519-2044-1;