knjizara.com
Kako se izlečiti od svoje porodice

Žilijet Ale (autor)

Kako se izlečiti od svoje porodice
704 din
Stara cena: 880 din
U korpu

Živimo u društvu u kojem su radni učinak i profit postali osnovne teme i koje ostavlja malo prostora za istinsko susretanje sa samim sobom.

Nedostatak samopouzdanja, teškoće u povezivanju sa drugima, neuspešne ljubavne veze, nemogućnost da se ostvarimo… Mnogi naši trenutni problemi koji nam se čine nerešivim povezani su s našim precima. Kakvo je naše porodično nasleđe i kako ga se možemo osloboditi?

Da bismo razumeli uzroke svojih neuspeha, knjiga Kako se izlečiti od svoje porodice poziva nas da istražimo svoje porodično stablo: kako se uverenja i očekivanja naših predaka i dalje manifestuju u našem svakodnevnom životu? Koga, zapravo, slušamo

kad stalno hvatamo sebe kako nismo u stanju da imamo uspešnu ljubavnu vezu, uspemo u poslu ili budemo srećni? Izazov ovog istraživanja u srcu našeg porodičnog stabla jeste da postanemo svesni izbora koji danas imamo. Bez obzira na sve ono što smo nasledili od svoje porodice i čemu smo se dosad pokoravali, možemo odlučiti da, preispitujući svoje porodično nasleđe, potpuno slobodno izgradimo budućnost kakvu želimo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2023; Broširani povez; latinica; 23 cm; 183 str.; 978-86-6152-114-0;