knjizara.com
Zlatni rudnik

Džulija Kamerun (autor)

Zlatni rudnik
rasprodato

Autorka bestselera o kreativnosti “Put umetnika” polazi od tvrdnje da su svi ljudi, bez izuzetka, kreativni, te da je način osmišljavanja i obogaćivanja života – otkriće te kreativnosti, odnosno samootkrivanje kroz kreativnost.
U njoj je, kako kaže autorka, reč o duhovnom kodu – kao što svi imamo svoj DNA, koji se izražava bojom očiju, telesnom konstitucijom, tako imamo i svoj duhovni DNA, koji valja otkrivati. Svoju teoriju poznata američka spisateljica podupire bogatim metaforama i aforizmima. Svojom umetničkom

nadarenošću i bogatim učiteljskim iskustvom, Džulija Kamerun proširuje vaše kreativne vidike, vodeći vas kroz stotine maštovitih, podsticajnih i uzbudljivih zadataka kroz koje ćete naučiti da razvijete sopstvenu kreativnost. Svaki od njih vas zaokuplja i „unutrašnjom igrom“ vodi prema istinskom napretku, kao i duševnom i telesnom ozdravljenju.

Zamišljen kao „putovanje u srce kreativnosti“, Zlatni rudnik vas vodi kroz sedam kraljevstava:
Kraljevstvo reči, u kojem koristeći mudro sopstveni govor, pletemo sliku o samima sebi.
Kraljevstvo slike, gde učimo da primamo podatke celim svojim bićem, kao i da cenimo sopstvene stavove, intuiciju i osećanja.
Kraljevstvo zvuka, u kojem vibriramo u skladu s tokom kreativnog života i tako svakom danu osiguravamo „zvučnost“.
U Kraljevstvu odnosa usavršavamo veštine i razvijamo slobodu biranja ljudi kojima možemo da verujemo.Kraljevstvo samosvesti je mesto gde se oslobađamo samoprezira i vedra duha napuštamo dno uzdižući se prema vrhu, uvereni u snagu sopstvenih kreativnih napora.
Putovanjem kroz Kraljevstvo duhovnosti istražujemo i jačamo vezu s višim oblicima svesti, otkrivajući neočekivano bogatstvo sopstvene unutrašnjosti.
U Kraljevstvu mogućnosti napokon utiremo besprekornu životnu stazu obasjanu kreativnom

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2016; Broširani povez; latinica; 24 cm; 380 str.;