knjizara.com
Životna inspiracija

Džon Demartini (autor)

Životna inspiracija
rasprodato

Otkrijte snagu u planiranju svog života tako da postanete ono što zaista volite da budete, a ne ono što neko drugi misli da bi trebalo da budete.
Utemeljena na programu izvorno smišljenom za mlade ljude koji se još traže u životu, knjiga dr Džona Demartinija „Životna inspiracija” zapravo je knjiga za čitaoce svih uzrasta. Svejedno da li ste pripadnik mlade generacije, ili ste prosto mladi u duši, ova knjiga će vas podstaknuti da pronađete svoj pravi životni poziv, ono za šta ste istinski nadareni. Uradite navedene j

ednostavne vežbe iznete u svakom poglavlju, primenite to što ste u njima naučili, i time ćete:
razjasniti sebi šta je ono čemu biste voleli da posvetite život
snažno preneti svoju viziju drugima
zarađivati novac radeći ono što volite
razrešiti sve emocije koje vas ometaju u onome što je zapravo vaša svrha
otkriti snagu u planiranju svog života tako da postanete ono što zaista volite da budete, a ne ono što neko drugi misli da bi trebalo da budete.

Nakon ove knjige postaćete savršeno svesni sopstvene vizije sebe, razumećete suštinsku razliku između toga šta znači biti vođa i biti sledbenik, i uvidećete kako da se postavite kao uzor drugima radeći ono što volite. Pokrenućete dalekosežan „efekat širenja krugova na vodi”, započinjući divno putovanje ka ispunjenom i svrsishodnom življenju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Sezam book; 2020; Broširani povez; latinica; 20 cm; 248 str.; 978-86-6105-216-3;