knjizara.com
Vodič za roditelje - Od prvih koraka do prvih slova

Džo Frost (autor)

Vodič za roditelje - Od prvih koraka do prvih slova
rasprodato

Prve godine života i odrastanja vaših mališana izuzetno su važne za čitav njihov život, a nakon što ste uspešno savladali prvih 365 dana, sada vas čekaju nove avanture. Dugogodišnje bogato iskustvo priznatog svetskog stručnjaka omogućiće vam da i u ovom periodu pružite svom detu najbolju negu, kao i radosno detinjstvo uz bezbrižan osmeh.

Nakon prvih koraka i izgovorenih reči, sa svakim novim danom dete sve brže uči, razvija se i ovladava novim znanjima. Svet koji ga okružuje može biti vrlo zbunjujući, ali mnoštvo praktičnih saveta i isprobanih metoda pomoći će vam da zajedno uspešno savladate prepreke i radujete se svakoj stečenoj veštini. Sadržaj priručnika prilagođ

en je potrebama mladih, ali i iskusnih roditelja, i nudi zgodna rešenja za sve situacije i daje odgovore na najvažnija pitanja i dileme sa kojima se suočavate.

Biti roditelj najlepša je i najteža stvar na svetu. Pođite u susret svim izazovima vaspitavanja, uživajte u odrastanju svog mališana i sačuvajte zajedničke trenutke u lepom sećanju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Roditeljstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2015; Broširani povez; latinica; 24 cm; 327 str.; 978-86-10-01232-3;