knjizara.com
Vikari apokalipse

Robert Ladlam (autor)

Vikari apokalipse
rasprodato

Nenadmašni majstor trilera, Robert Ladlam, jedan je od nekolicine pisaca koji su se munjevitom brzinom uzdigli do svetske popularnosti, jer su njegova dela objavljenja na devetnaest jezika u dvadeset tri zemlje.
Sam autor kaže: "Prvenstveno pišem kao zabavljač. ali; bey obzira na to pičete li dramatično ili komično, pišete kao čovek kome nešto smeta, ili koga nešto vredja ili plaši. To ja upravo činim. Priznajem da sam poneklad uplašen-- najviše zloupotrebom moći od strane fanatika, ekstremista bilo kojih boja... Mrzim nasilje, zato me ono boli. Kada su moji junaci pogođeni, oni pate i umiru, a ne vraćaju se akciju poput Džona Vejna."Nenadmašni ma

jstor trilera, Robert Ladlam, jedan je od nekolicine pisaca koji su se munjevitom brzinom uzdigli do svetske poularnosti, jer su njegova dela objanljena na devetnaest jezika u dvadeset tri zemlje.
Sam autor kaže: "Prvenstveno pišem kao zabavljač. Ali, bez obzira na to pišete li dramatično ili komično, pišete kao čovek kome nešto smeta , ili koga nešto vređa, ili plaši.To ja upravo činim. Priznajem da sam ponekad uplašen - najviše zloupotrebom moći od strane fanatika, ekstremista bilo kojih boja... Mrzim nasilje, zato me ono boli. Kad su moji junaci pogođeni, oni pate i umiru, a ne vraćaju se u akciju poput Džona Vejna.


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Narodna knjiga - Alfa; 2002; Broširani povez; ćirilica; 553 str.;