knjizara.com
Velika ljubavna priča

Suzana Tamaro (autor)

Velika ljubavna priča
1099 din
U korpu

„U velikoj, i sve do tada savršenoj slagalici mog života, nedostajao je jedan deo. Taj deo bila si ti.“

Edit i Andrea, devojka pomalo nemirnog duha i kapetan poprilično strogih shvatanja, slučajno se sreću na trajektu između Venecije i Grčke. Jedan naizgled beznačajan događaj, ako se uzmu u obzir svi oni koji čine život. Ali njihove će živote promeniti zauvek. Kako mogu oni, tako različiti, uopšte da privuku jedno drugo? Prvo je to nedozvoljena ljubav: avanture, tajne, neočekivana sreća i velika iskušenja… Na kraju je tu vetrovito ostrvo okupano svetlošću na koje odlaze da žive obnavljajući staru, napuštenu kuću. Ostrvo na kome je Andrea sada

sam, ali ne prestaje da razgovara sa njom. Možda je moguće naći novi početak, uprkos razočaranjima i neprijatnim istinama?

Jednostavna priča o vezama koje se kuju među dušama, o našoj sposobnosti da se menjamo, o sudbini koja spaja i razdvaja. Kada izgleda kao da smo izgubili sposobnost divljenja, spremnost da potražimo svetlost, da vodimo računa o sebi, da li je srce zanemelo ili smo samo u pitanju mi, jer ne umemo više da ga oslušnemo? Ovaj moćan, snažan roman, prepun mudrosti pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 270 str.; 978-86-10-04218-4;