knjizara.com
Vaspitavanje roditelja - odgovori na pitanja
Čovek budućnosti. Knj. 3

Sergej Nikolajevič Lazarev (autor)

Vaspitavanje roditelja - odgovori na pitanja
rasprodato

Vaspitavanje dece počinje od vaspitavanja roditelja. Da bismo postali kvalitetniji roditelji, potrebno je da se vaspitavamo kao roditelji, to jest da brinemo prvenstveno o svojoj duši. Duša živi ako ima ljubavi. Gde postoji ljubav, postojaće normalna porodica, napredna deca a i bolesti će biti manje. Ljubav nam pomaže da prepoznamo priliku i pravo na promenu. Ako radimo na sebi, razvićemo mogućnost da osetimo ljubav kako u radosti tako i u žalosti, da u svemu vidimo božansku volju i shvatimo da nam je svaka situacija data radi uvećanja ljubavi i jedinstva s Tvorcem.

Ako

je čovek, pročitavši moje knjige, shvatio da se sreća sastoji pre svega u ljubavi i žrtvi, u njemu će se rasplamsati unutrašnja energija ljubavi koja će mu omogućiti dublju promenu.

Odzivi čitalaca o knjizi:

Vaše knjige čitam od 1996. godine, kada mi se dogodila tragedija – naime, od teške bolesti mi je preminuo trogodišnji sin. Posle sahrane me je mučilo pitanje: zašto se to dogodilo baš meni? Četrdeset dana sam provela u stanju uninija, analizirajući svoj život. Molila sam oproštaj kako od Boga tako i od sina za sve grehe koje sam počinila, a zatim mi je u ruke došla Vaša prva knjiga koja mi je mnogo pomogla. Uhvatila sam se za nju kao za slamku spasa. U sebi neprestano vodim dijalog s Vama. Isprva mi se činilo da imate krute stavove o čoveku i da se Vaša informacija zato teško usvaja, ali duboko u duši sam shvatila da je to ispravan put. Zahvalna sam Vam što postojite i što nam donosite istinu.

Stala sam na noge tek kada sam se upoznala s Vašim knjigama iako su lekari digli ruke od mene. Čitam ih već 13 godina; pomogla sam ne samo sebi već i onima koji za tim osećaju potrebu. Sedeti skrštenih ruku i od Boga moljakati zdravlje je običan potrošački odnos koji nam ne donosi korist. Vaše knjige nemaju cenu.

Vaše knjige deluju. Zahvaljujući njima počinjemo da razmišljamo na nov način, bez žaljenja za prošlošću i bez uninija. Obično čekamo do poslednjeg trenutka, kada je već kasno, ali ne treba da nam se dogode bolesti i da nas iznenade teški trenuci. Moje iskustvo govori da se treba menjati, što nije lak zadatak.


Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Aruna; 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 195 str.; 978-86-86073-86-0;