knjizara.com
Univerzum u tebi

Marina Grubić (autor)

Univerzum u tebi
750 din
U korpu

U prvom delu ove knjige prolazimo kroz važne lekcije praćene pismenim vežbama, zatim sledi umetnički deo knjige sa poezijom koja nosi značajne životne poruke.
Čitava knjiga protkana je prelepim i inspirativnim fotografijama.
Mnogo ljubavi, vremena i rada uloženo je u kreiranje ove knjige. Ali ova knjiga je nedovršena. I to sa namerom, sa namerom da vi dovršite svoj primerak one knjige. Ova knjiga zahteva da vi uložite energiju u svoj primerak ove knjige, da uložite u svoj univerzum. I naravno, sve što uložite u svoj univerzum, vrati vam se višestruko.

Univerz

um u tebi je interaktivna knjiga koja zajedno sa vama radi na vašem buđenju i osvešćivanju vaših razloga za zahvalnost kako biste došli do srži svog postojanja i svog jedinog pravog ja ? onog ja koje je uvek voljeno i blagosloveno.

Ješua ben Josif, odnosno Isus Hristos, bio je čovek koji je u sebi osvestio „energiju Hrista“, Božju kreaciju koja je dostupna svim ljudima da je osveste u sebi. Ješua je učio bezuslovnu ljubav i jedinstvo sa Bogom. Danas ga pojedini medijumi „kanališu“, a citati u knjizi Univerzum u tebi preuzeti su iz dela nastalih na ovaj način: Judith G. Coates, Jeshua: The Personal Christ, Vol. I-VII, i Jayem, The Way Of Mastery, čiji se sadržaj može naći u audio-zapisima na Jutjub kanalu Giving Voice To The Wisdom Of The Ages.

Prvo sam bila zahvalna, a onda sam postala blagoslovena. – Marina Grubić

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Neopress; 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 121 str.; 978-86-88895-89-7;