knjizara.com
Ultraučenje

Skot Jang (autor)

Ultraučenje
899 din
U korpu

SAVLADAJTE TEŠKE VEŠTINE.
NADMUDRITE KOMPETENCIJU.
UBRZAJTE SVOJU KARIJERU.

Opstanak u burnim vremenima ekonomskih i tehnoloških promena zavisi od kontinuiranog samoobrazovanja – doživotnog apsorbovanja svežih ideja i veština. Ukoliko pretendujete na to da se izdvojite od ostalih i dostignete više ciljeve, morate da postanete ultraučenik.

Ultraučenje nudi 9 principa za hitro unapređenje veština. Uz pomoć moćnih strategija iz ove knjige, izvući ćete se iz mentalne okoštalosti, napredovaćete i steći ćete samopouzdanje. A jednom kad se ist

aknete, možete da dobijete bolji posao, pregovarate za veću platu ili više slobodnog vremena, povežete se sa zanimljivijim ljudima i na druge načine unapredite svoj lični i profesionalni život.

Skot H. Jang uključuje najnovija istraživanja o najefikasnijim metodama učenja, kao i priče drugih ultraučenika – poput Bendžamina Frenklina, Judit Polgar, šahovskog velemajstora, ili Ričarda Fajnmana, dobitnika Nobelove nagrade za fiziku. Bilo da je vaš cilj da naučite da tečno govorite strani jezik (ili deset jezika), ili steknete znanje ekvivalentno fakultetskoj diplomi za mnogo kraće vreme, principi Ultraučenja vodiće vas do uspeha!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 256 str.; 978-86-10-04096-8;