knjizara.com
Ultimativni 1 Nadljudski

Brajan Hič, Mark Milar (autor)

Ultimativni 1 Nadljudski
1199 din
Stara cena: 1499 din
U korpu

Smela i uzbudljiva reinterpetacija superherojskog tima Osvetnika!
Čuveni mini-serijal stripskog vizionara Marka Milara koji je poslužio kao inspiracija za uobličavanje likova i priča u Marvelovom filmskom univerzumu.
Spajdermen i Zeleni Goblin. X-meni i Magneto. Čudnovata bića s neverovatnim moćima suprotstavila su se starom poretku i obični građani prosto drhte od straha. Vlada nudi rešenje: malu ali ubojitu vojsku po imenu Ultimativni, stvorenu kako bi zaštitila čovečanstvo od novonastale pretnje!
Među odab

ranim članovima su: Ajron Men, kapitalista željan publiciteta, u personalizovanom jurišnom odelu koje je sam dizajnirao; Golijat, naučnik navučen na prozak i s kompleksom niže vrednosti velikim koliko i on sam; Osa, sićušna razbijačica koja krije strašnu tajnu; Hulk, genijalan, blag čovek ometen inhibicijom koja ga sveg obuzima i koja bi mogla da uništi sve i svakoga do koga mu je stalo; Kapetan Amerika, supervojnik u bojama zastave s frizurom astronauta, politikom konzervativca i desnim krošeom bokserskog šampiona; Tor, nju ejdž guru koji možda jeste ili možda nije sin skandinavskog boga... ili je prosto ludak s velikim čekićem!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Čarobna knjiga; 2019; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 160 str.; 978-86-7702-666-0;