knjizara.com
U snovima mojim držim nož

Ešli Vinsted (autor)

U snovima mojim držim nož
1199 din
U korpu

Deset godina nakon diplomiranja, Džesika Miler planira detalje svog trijumfalnog povratka na elitni južnjački univerzitet, sve do šapata punih zavisti koji će je sigurno pratiti. Svi će videti devojku koju ona želi da vide – samouverenu, lepu, ravnodušnu. Ne onu devojku kakva je bila kada je napustila kampus, u vreme kada je ubistvo Heder Šelbi slomilo sve, uključujući i čvrstu vezu koja je povezivala šest prijatelja sa kojima je bila najbliža od prve godine.
Ali nisu svi spremni da krenu dalje. Nisu svi napustili univerzitet pre deset godina i ne mogu svi da dopuste da Hederino ubistvo ostane nerešeno. Neko je odlučan da uhvati pravog ubicu, kako bi krivac platio. Kada se šest prij

atelja ponovo okupi, biće primorani da se suoče sa onim što se dogodilo te noći – a svako od njih učinio bi sve da sakrije godinama čuvane tajne.
Ispričana u paralelnim vremenskim linijama, sa zlokobnim okruženjem kampusa i još mračnijim pogledom na prijateljstvo, ljubav, opsesiju i ambiciju, ovo je knjiga koju ćete pročitati u jednom dahu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Triler
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 320 str.; 978-86-10-04943-5;