knjizara.com
U potrazi za Pticom Vremena

Le Tandr, Režis Loazel (autor)

U potrazi za Pticom Vremena
2639 din
Stara cena: 3299 din
U korpu

Pre nego što je postao slavni ratnik, Bragon je bio tek nepoznato seljače željno avanture i prave bitke. I Mara, njegova buduća ljubavnica, tek treba da sazri, mada već otkriva koliko je jednostavno navesti tuđa srca da igraju u ritmu njene muzike. U ovoj priči, koja prethodi čuvenoj Potrazi, njihovi putevi će se ukrštati i razdvajati, dok vladari Akbara pokušavaju da zaštite presto od grupe ubica koji bi da im zatru seme i dok mladi Bragon kroči putem koji će ga, kroz napornu i opasnu obuku, a potom i kroz još opasnije sukobe sa sektom koja se klanja velikom Ramoru, načiniti pravim junakom. Spletke i bitke

, kontrola uma i ljubavni izazovi – sve to čeka protagoniste u nastavku jednog od najuspelijih stripskih serijala herojske fantastike.

Le Tandr i Loazel, potpomognuti novim crtačkim snagama, vraćaju nas u razdoblje četrdeset godina pre Potrage, da nam ispripovedaju epsku priču herojske fantastike o ljubavi i posvećenosti, izdržljivosti i želji za životom u snolikom i živopisnom ambijentu magično izmaštanog Akbara.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Čarobna knjiga; 2020; Broširani povez; latinica; 30 cm; 240 str.; 978-86-7702-826-8;