knjizara.com
Tražim srodnu dušu

Rejčel Vinters (autor)

Tražim srodnu dušu
rasprodato

Može li stvarna ljubav da bude kao ona na filmu?
Ivi se preselila u London kako bi ostvarila svoj san da postane scenarista. Međutim, kad se zaposlila u Agenciji za film i TV, kao asistent Vilijama Džonatana Trećeg, poznatog i kao „Zovite mi Monti”, taj san će na izvesno vreme morati da zanemari, kako bi drugima pomogla da ostvare svoje snove.
Ubrzo se ispostavlja da je agencija na izdisaju: može da je spase samo Montijev najvažniji klijent, Ezra Čester. Međutim, kad je saznao da se od njega očekuje da napiše romantičnu komediju, Ezra odustaje – ispod časti mu je da, kao scenarista oskarovac, piše scenarije za nekakve sentimentalne limunadice.
Zato Monti zaduž

uje Ivi da ga ubedi. Ali kako Ezra ne piše ništa što se kosi s njegovim ličnim uverenjima, pred Ivi je težak zadatak: ako mu dokaže da devojka može da se zaljubi kao na filmu, on će napisati scenario na tu temu.
Kako upoznavanje preko interneta ne dolazi u obzir, preostaje joj jedino da svog budućeg sretne kao što je Hari sreo Seli ili kao što je Hju Grant sreo bilo koju junakinju romantičnih komedija u kojima je mamio uzdahe. No može li u životu zaista da bude kao na filmu? Može li život da bude romantična komedija?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2019; Broširani povez; latinica; 21 cm; 371 str.; 978-86-505-3146-4;