knjizara.com
Tihi vrisak

Andrea Cerovina (autor)

Tihi vrisak
1540 din
U korpu

Njeni roditelji su ubijeni zbog zabranjene ljubavi. Zbog njihove prošlosti, ona ispašta... Tajna koju čuva, polako je razara. Heather Justice je do srednje škole imala problema sa momcima, a početkom drugog dela školovanja – još veće!
U prvom delu, IZBORU, mora da odluči ko osvaja njeno srce; Jared Edge, problematični dečko razoružavajućeg pogleda, ili Dorian McCain, prijatejski nastrojen i osmeha od kog njeno srce omekša. Drugi deo, IZDAJA, odnosi se na Heatherin društveni život i zamke koje on priređuje. Zavist je otrov koji vremenom ubija i zatruje razum jednoj od prijateljica iz njenog bliskog kruga. Na šta je sve ona

spremna, prelazi svaku granicu postavljenu između dobra i zla. ŽRTVA, treći i poslednji deo knjige, opisuje patnju i sve sa čime se anđeoski besmrtnici bore. Bilo da je to žrtva zbog gubitka sestre i sećanja trenutak kada se njen život ugasio, odlazak iz rodnog mesta zbog ljubavi ili prihvatanja da se oboje živi ne mogu izvući iz situacije koju im je nemilosrdna sudbina nametnula, te se određena osoba žrtvuje, radi života dečka kog voli. Međutim, sačeka je zgodno iznenađenje po imenu Neo Hunter, sin bezdušnog Gospodara, crnih očiju, taminijih od same noći i njegovog postojanja. No, da li mu je i duša crna?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere , Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Polis 1991; 2013; Broširani povez; latinica; 21 cm; 412 str.; 978-86-88829-03-8;