knjizara.com
Tačno ili netačno?

Andrea Mils (autor)

Tačno ili netačno?
rasprodato

Da li je istina da koristimo svega 10% našeg mozga? Da li munja zaista ne udara dva puta u isto mesto? Da li je penicilin pronađen slučajno? Tačno ili netačno?
Zavirite u novo Profilovo enciklopedijsko izdanje i proverite da li su ova uobičajena shvatanja tačna ili netačna! Ispunjena zadivljujućim činjenicama, neverovatnim podacima, kao i uvreženim izrekama, knjiga Tačno ili netačno? otkriva istinu.
Knjiga obuhvata mnogo neobičnih činjenica i zanimljivih tema, od prirode, životinja i čoveka, do svemira, nauke i tehnologije, istorije i kulture. Svako tačno - netačno pitanje dobija odgovor, svaka izreka ima objašnjenje da li je ispravna ili neispravna. Živopisne ilustraci

je, fotografije i infografike oživljavaju svaku temu. Otkrivaju se neverovatni podaci koji obogaćuju naše znanje o svetu koji nas okružuje. Ovo je savršen poklon za decu uvek radoznalog uma, u kojoj će uživati i odrasli.

I kada sledeći put čujete da je Pluton planeta, ili da od spanaća postajemo jači, postarajte se da vam Tačno ili netačno? bude pri ruci!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Enciklopedije za decu
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Profil knjiga; 2015; Tvrd povez; latinica; 22 cm; 192 str.; 978-86-6059-066-6;