knjizara.com
Slikopedija

Slikopedija
6996 din
U korpu

Od insekata i dinosaurusa pa do dragog kamenja i starog Rima, od prvog točka do savremenih vozila, od abakusa do moćnih računara, SLIKOPEDIJA sadrži mnoštvo podataka o najrazličitijim pojmovima i pojavama. Na 358 strana, sa više od 10.000 slika i ilustracija, ova luksuzno opremljena enciklopedija prikazuje i objašnjava neverovatne činjenice o nauci, prirodi, kulturi, sportu, istoriji, običajima, hobijima, hrani, jezicima…

SLIKOPEDIJA je jedinstvena enciklopedija koja se čita i gleda. Namenjena j

e deci školskog uzrasta, ali je zbog svog raznovrsnog, sistematičnog, bogatog i aktuelnog sardžaja idealna za sve generacije i sve one koji žele da osveže i unaprede svoje opšte znanje i kulturu.

SLIKOPEDIJA je i idealno dodatno gradivo za učenike koji se pripremaju za takmičenja iz najrazličitijih predmeta – od matematike i fizike, do biologije, hemije ili istorije, bez obzira na uzrast.

U šest poglavlja obrađene su sledeće oblasti (detaljan sadržaj pogledajte u odeljku SADRŽAJ):

Nauka i tehnologija
Priroda
Geografija
Kultura
Sportovi i hobiji
Istorija

SLIKOPEDIJA je licencno izdanje čuvene svetske izdavačke kuće DK-Dorling Kindersley, a svetsku premijeru je imala u oktobru 2015. godine. Redaktori izdanja na srpskom jeziku su univerzitetski profesori i stručnjaci iz oblasti koje ova enciklopedija obuhvata.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Enciklopedije za decu
Ostali naslovi iz oblasti: Slikarstvo

Izdavač: Data status; 2. izdanje, 2021; Tvrd povez; latinica; 31 cm; 357 str.; 978-86-7478-424-2;