knjizara.com
Slatke priče

Slatke priče
rasprodato

Pred vama je knjiga čiji su autori brojni: učenici, studenti, službenici, umetnici, iskusni pisci.Autori su različitih profesija i uzrasta, ali svi imaju nešto zajedničko – ljubav prema pisanoj reči. Njihova ljubav se pretočila u brojne kratke priče u knjizi „Slatke priče“. Neke od ovih priča su istinite, neke su proizvod mašte, ali su sve inspirisane slatkim, lepim i optimističnim životnim dešavanjima.
Razumljivo je da su u mnogim pričama upravo slatkiši okosnica dešavanja, ali je čar priča sadržana u emocijama i raznovrsnosti, od tananih osećanja do jake motivacije da se prebrode teške životne situacije.Priče su prispele u ogromnom b

roju na nagradni konkurs za izbor „Najlepše slatke priče“, koji je objavio Prvi beogradski salon slatkiša „Slatke priče“, tako da su organizator i žiri, u čijem sastavu su se našli: Mirjana Bobić Mojsilović, Gorica Nešović i Zorica Karanović, imali zadovoljstvo, ali i delikatan zadatak da izaberu najbolje.
Slatki crteži predstavljaju izuzetan segment ovog neobičnog izdanja i prispeli su na konkurs za izbor „Najboljeg slatkog crteža“. Autori crteža su takođe raznovrsni, među njima su deca iz obdanišnih grupa i njihove vaspitačice, školska deca i učiteljice, studenti, poznati karikaturisti i likovni umetnici.


Ostali naslovi iz oblasti: Romani i priče za decu

Izdavač: Enco book; 2010; latinica; 20 cm; 171 str.; 978-86-6077-025-9;