Sedam godina kasnije

Gijom Muso (autor)

Sedam godina kasnije

559 din

Stara cena: 699 din

U korpu

Boem i umetnica žestoke naravi, Niki će uneti vihor svežine u Sebastijanov stabilan i besprekorno uređen život. Iako su oličenje potpune suprotnosti, ljubav će planuti između njih neverovatnim intenzitetom. Ubrzo će se venčati i dobiti blizance: Kamilu i Džeremija.
Ali brak neminovno kreće ka gorkom kraju: optužbe, afere, prezir... Nakon burnog razvoda, oba roditelja dobiće starateljstvo nad jednim detetom – Sebastijan će kćerku vrlo strogo odgajiti, dok će se Niki držati popustljivog stava prema sinovljevim nestašlucima.
Godine neosetno prolaze. Oboje će ponovo izgraditi svoj život, što dalje jedno od drugog. Onda jednog dana Džeremi nestaje.

Da li je pobegao od kuće? Ili je kidnapovan? Niki nema izbora – mora da se obrati za pomoć bivšem mužu koga skoro da nije videla sedam godina. Kako bi spasli ono što im je najdragocenije, Sebastijan i Niki moraju da ujedine snage i krenu u potragu za sinom. Dok blizina čini svoje, oni će ponovo osetiti bliskost kakvu su davno iskusili i zapitati se da li je zaista sve zauvek izgubljeno...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Francuska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Alnari doo; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 279 str.; 978-86-7710-913-4;