knjizara.com
Scrum - Umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena

Džef Saterland (autor)

Scrum - Umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena
1100 din
U korpu

Ako ste ikada bili iznenađeni koliko se brzo svet menja, Scrum je jedan od razloga zašto je tako. Zabeležene produktivnosti poslovanja su i do 1200%, a ne postoji uverljivije obrazloženje i objašnjenje od onoga koje je dao Džef Saterland, čovek koji je pre više od 20 godina sastavio prvi Scrum tim.

Scrum je već pustio svoje korene u većini svetskih tehnoloških kompanija kao što su Google, Amazon, Apple i Valve i sada počinje da se širi na svaku oblast u kojoj se lideri bore sa zahtevnim projektima.

Zašto treba da pročitate ovu knjigu? Daće vam pregršt rešenja kako da ubrzate svoje timove i projekte, pronađete svrhu i dostignete transcedentnost u svom radu. Poželećete da prime

nite ovaj model na apsolutno sve oblasti svog života! Bez obzira u kojoj industriji radite, da li razvijate novu tehnologiju koja će promeniti svet ili novi sistem obrazovanja, tražite novi način za hranjenje gladnih, želite da izgradite stabilne temelje u svoj porodici ili vam je jednostavno potrebna bolja organizacija rada, ova knjiga će vam pomoći da postignete ono što drugi ljudi smatraju nemogućim.

“Odlično napisana knjiga koja će vas uvesti u Scrum metodologiju i objasniti ono najvažnije, a to je odgovor na pitanje: ‘Zašto primenjivati Scrum?’. takođe, navešće vas da razmišljate kako da primenite Scrum u svom poslu, dok autor, osnivač Scruma, daje i te savete. Verujem da će svaku osobu ova knjiga navesti da ponovo razmisli o ustaljenim praksama koje po običaju koristimo tokom raznih projekata. Iako Scrum obično vezuju za pravljenje softvera, pregršt drugih primera pokazuje da su primene moguće u svim industrijama. Bez obzira da li ste imali iskustva sa Scrumom ili ne, sigurno ćete u ovoj knjizi naći nešto čemu ćete se uvek vraćati.”

“Ova izvanredna knjiga treba da bude deo arsenala svakog uspešnog Scrum tima. Ako ste se ikada dvoumili da li je Scrum pravi izbor za vaš biznis, ova knjiga će vas definitivno nadahnuti i inspirisati da nastavite dalje kao istvarenju vaših ciljeva uz primenu ovog frameworka.”

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Finesa; 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 234 str.; 978-86-6303-036-7;