knjizara.com
Savladaj sebe
toltečki vodič do lične slobode

Don Miguel Ruis (autor)

Savladaj sebe
559 din
Stara cena: 699 din
U korpu

Kad god osetite navalu gneva, frustracije, krivice, stida ili bilo koje druge negativne emocije, to je nagoveštaj da pogledate u sebe i proverite šta se zbiva. Postavite sebi pitanja. Odakle potiče ovo osećanje? Koji je njegov izvor? Kad sam ovo doživeo? U trenutku kada postanete svesni onoga što se u vama dešava, možete da se umirite i zaustavite silaznu spiralu pre nego što izgubite kontrolu. Drevna mudrost predstavljena na moderan način pomoći će vam da primenite bezvremenu istinu o upoznavanju sebe u svakodnevnom životu.
Da biste

spoznali moć opraštanja i sposobnost preobražaja u korist drugoga, ali sve dok ta promena ne narušava vašu istinu, morate u intereakciju sa ljudima uneti duh bezuslovne ljubavi. Promena oblika može katkad biti prava umetnost. Pored toga, morate biti u stanju da sebi postavite ciljeve koji su u kladu sa onim što zaista želite, ali i voleti sebe tokom čitavog rada na njihovom ostvarivanju.
Na kraju, vi i sami znate da ste već savršeni i potpuni, i više nego dovoljni sebi i drugima, i da ćete u svakom trenutku dobijati ono što vam je potrebno.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2020; Broširani povez; latinica; 19 cm; 190 str.; 978-86-10-03499-8;