knjizara.com
Sara
Biblioteka Saskvač 1

Stiv Epting, Gart Enis, Elizabet Brajtvajter (autor)

Sara
2000 din
U korpu

Proširio se glas o snajperistkinji koja je ubila tri stotine ljudi. Ispredaju priče o njoj. Niko nije siguran da l’ da veruje u njih. Fašisti su morali da se priviknu na mnogo toga otkad su počeli invaziju na nas, ali… da devojke ubijaju momke, to mora da je ipak previše za njih. Zovu je die rote Hündin. Crvena kučka.

,,Jedno od najboljih dela u [Enisovoj] karijeri.“
– Alan Mur, Nadzirači

Nacistička okupacija Rusije, 1942.
Bori se žestoko.
Pucaj precizno.
Ne dozvoli da te uhvate živu.
Već drugu užasnu zimu zaredom traje opsada Lenjingrada, a u borbi protiv nemačkih osvajača našlo se i sedam snajperistkinja. Najsmrtonosnija od njih

je Sara, kojoj sopstveni demoni još mogu doći glave – ali suočene s neprijateljem ispred sebe i agentima sovjetske države, koji vrebaju iz senki, koliko dugo ovaj odred može da preživi zastrašujući vihor rata?
Sara je i strip o Nati, o Rini, o Raisi, o Veri, o Lidi, o svim pripadnicama malog ženskog odreda, s kojima iz jutra u jutro naslovna junakinja kreće u lov na ljude koje ne sme smatrati ljudima.
Sara je strip koji otvara novu Darkwoodovu ediciju u okviru koje ćemo objavljivati američke stripove u trejdovima sa mekim koricama i u originalnom formatu.

Dobro došli u Biblioteku SASKVAČ!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Darkwood; 2022; Broširani povez; latinica; 26 cm; 156 str.; 978-86-6163-602-8;