knjizara.com
Razmišljaj kao raketni naučnik

Ozan Varol (autor)

Razmišljaj kao raketni naučnik
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Ono što je lako, često nije važno, a ono što je važno, često nije lako.
Ovu knjigu Suzan Kejn je nazvala „obaveznim štivom”, Danijel Pink „beskrajno fascinantnom”, a Adam Grant je rekao da je „puna praktičnih uvida”. Bivši raketni naučnik otkriva navike, ideje i strategije koje će vas osnažiti da nešto naizgled nemoguće pretvorite u moguće. Raketna nauka se često smatra krajnjim trijumfom tehnologije. Ali ona to nije. Ona predstavlja vrhunac određenog misaonog procesa – način da zamislimo nezamislivo i rešimo nerešivo. To je isti misaoni proces koji je

omogućio Nilu Armstrongu da napravi veliki korak za čovečanstvo, koji je obezbedio svemirskim letelicama da prelaze milione kilometara kroz svemir i slete na tačno određeno mesto, i koji nas približava kolonizaciji drugih planeta.
Srećom, ne morate biti raketni naučnik da biste tako razmišljali. U ovoj pristupačnoj i praktičnoj knjizi, Ozan Varol otkriva devet jednostavnih strategija raketne nauke koje će vam poslužiti da napravite velike korake u poslu i životu – bilo da treba da dobijete posao iz snova, ubrzate poslovanje, savladate nove veštine ili napravite sledeći revolucionarni proizvod. Danas je neophodno razmišljati kao raketni naučnik jer se u životu susrećemo sa složenim i nepoznatim problemima. Ljudi koji mogu da se suoče s njima – bez jasnih smernica, dok vreme neumoljivo teče – u velikoj su prednosti.
Knjiga Razmišljaj kao raketni naučnik inspirisaće vas da krenete u sopstveni pohod na nemoguće i omogućiće vam uspešno lansiranje.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2022; Broširani povez; latinica; 23 cm; 285 str.; 9788661520037;