knjizara.com
Raj ipak postoji

Tod Barpo (autor)

Raj ipak postoji
rasprodato

Raj ipak postoji je istinita priča o četvorogodišnjem sinu sveštenika veslijske crkve iz malog mesta u Nebraski. Za vreme hitne operacije slepog creva, dečak gubi svest i, kako nam on sam dečje iskreno kasnije govori, odlazi u raj. Srećna što je uspeo da preživi dve teške operacije, porodica u početku nije pridavala značaj dečakovim pričama, ali kako su one poprimale sve življe opise, privukle su pažnju.
Dečak Kolton je gledao „dole“ i video doktora kako ga operiše i svog tatukako se moli u čekaonici. Upoznao je svoju sestr

u (koju je majka izgubilau spontanom pobačaju, što mu nikad niko nije pričao), kao i dedu koji jeumro trideset godina pre njegovog rođenja, a potom je o njima ispričaopojedinosti koje nikako nije mogao da zna. Kolton opisuje detalje iz raja:vrata raja su od zlata i bisera, tamo su svi mladi i niko ne nosi naočare, Bogi njegov presto su „mnooogo veliki“ i Sveti duh „sipa moć odozgo“, s neba,kako bi nam pomogao.
Razoružavajuće jednostavna poruka koju je ispričao otac, uglavnomKoltonovim rečima, glasi da raj zaista postoji, da Isus „mnooogo, mnogovoli decu“ i da predstoji poslednja bitka dobra i zla.Napisana lako i neposredno, ova knjiga pleni svojom jednostavnošću i toplinom. Dečakov izlet u nebo ohrabriće one koji sumnjaju i doneti novo uzbuđenje onima koji veruju.


Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Mono & Manjana; 2011; Broširani povez; latinica; 21 cm; 195 str.; 978-86-7804-491-5;