knjizara.com
Radite na sebi

Nikol LePera (autor)

Radite na sebi
1199 din
U korpu

Radeći kao klinički psiholog, dr Nikol Lepera često je bila nezadovoljna zbog ograničenja tradicionalne psihoterapije. Želeći više za svoje pacijente – a i za sebe – započela je put ka razvoju ujedinjene filozofije mentalnog, fizičkog i duhovnog zdravlja, koja pruža interdisciplinarne alate i tehnike neophodne za samoisceljenje. Nakon što je uvidela da su joj rezultati ovakvog rada promenili život, počela je da deli sa drugima ono što je naučila – i tako je nastao njen projekat Holistički psiholog.
U knjizi Radite na sebi ona nudi manifest samoisceljenja, kao i vodič za stvaranje autentičnijeg i radosnijeg života. Oslanjajući se na najnov

ija istraživanja iz različitih naučnih oblasti i modela lečenja, autorka nam pomaže da prepoznamo načine na koje loša iskustva i traume iz detinjstva žive sa nama i dovode do disfunkcije celog tela. Budući da aktiviraju štetne odgovore na stres, ta iskustva i traume drže nas zaglavljenima u obrascima zavisnosti od drugih, emocionalne nezrelosti i traumatskih veza. Ukoliko ne radimo na njima, ova samosabotirajuća ponašanja mogu postati ciklična, ostavljajući nas u osećanjima nesreće i neispunjenosti. Dr Lepera čitaocima nudi svojevrsne alate koji će im omogućiti da se oslobode destruktivnog ponašanja kako bi povratili ili ponovo stvorili svoj život. Ova knjiga nudi promenu paradigme i afirmiše vrstu osnaživanja koja će zauvek promeniti način na koji pristupamo mentalnom zdravlju i brizi o sebi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 288 str.; 978-86-10-04918-3;