knjizara.com
Pronađi mir u svojoj duši
12 netrivijalnih rešenja

Andrej Kurpatov (autor)

Pronađi mir u svojoj duši
rasprodato

Promene su moguće samo ukoliko o životu mislimo na pravi način.

Proverite na sebi 12 netrivijalnih rešenja, kao što je to učinilo više od milion čitalaca u Rusiji!

Da li sebe treba voleti? - pitanje je koje svako od nas u nekom trenutku postavi samom sebi. Čovek je po prirodi egoista, ali ne ume da koristi svoj egoizam. Zbog toga svi trpe. U knjizi se nalaze odgovori na najvažnija pitanja:

- Kako pronaći sebe?

- Kako prestati sa igranjem uloga i otpočeti pravi život?

- Kako preduprediti greške i graditi svoj život na korist i sebi i drugima?
Da li sebe treba voleti? - pitanje je k

oje svako od nas u nekom trenutku postavi samom sebi. Covek je po prirodi egoista. Medutim on ne ume da koristi svoj egoizam. Zbog toga trpe i on i njegovi bliznji...

Najpoznatiji i najpopularniji ruski psihijatar dr Andrej Kurpatov vec nekoliko godina profesionalna iskustva iz svoje klinike u Sankt Peterburgu prenosi u knjigama koje su pravi bestseleri u Rusiji i univerzalna lektira za sve one koji pokusavaju da se suoce sa svakodnevnim problemima i odgovore na pitanja; Kako pronaci sebe?, Kako prestati sa igranjem uloga i otpoceti pravi zivot?, Kako preduprediti greske i graditi svoj zivot na korist sebi i drugima?

Knjiga Pronadi mir u svojoj dusi je prava i efikasna filozofija srecnog zivota. Pisana jednostavnim i komunikativnim stilom sa mnostvom knjizevnih citata i saveta ova knjiga se na veoma otvoren nacin bavi fundamentalnim zivotnim pitanjima i dilemama.

Promene su moguce ukoliko o zivotu mislimo na pravi nacin. Dvanaest netrivijalnih resenja dr Andreja Kurpatova treba proveriti u vlastitom zivotu kako je to ucinilo vise od milion citalaca u Rusiji.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ruska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Dereta; 2. izdanje, 2008; latinica; 21 cm; 207 str.; 978-86-7346-702-3;