knjizara.com
Preplitanje

Zorana Schultz (autor)

Preplitanje
rasprodato

U jednoj noći, na četrdesetogodišnjici mature, grupa prijatelja čiji se životi prepliću od gimnazijskih dana otkriće sve o sebi. Sve tajne biće izgovorene, svi promašaji razotkriveni. Dočekaće jutro zajedno, kao i mnoga jutra do tada, ali ovoga puta biće sasvim sigurni da je život pred njima i da im bez obzira na godine, nova sreća tek predstoji. Otkriće čemu se nadaju i šta ih još čeka, kao i da nadanja i čekanja imaju ukus izazova.

Junaci roman

a Preplitanje progovaraju neočekivano iskreno o temama koje su sastavni deo života, a o kojima se retko govori bez lažnog moralisanja i prikrivanja: o bračnim prevarama, nametnutim odlukama zbog kojih se može promašiti sudbina, životnim lomovima od kojih se teško oporavlja, praznini koju godine znaju da donesu. U njihovim pričama svaki čitalac može pronaći odgovor koji će mu pomoći da izađe iz začaranog kruga samoprekora i da ponovo pronađe radost bez obzira na okolnosti u kojima se nalazi. Junaci ovog romana potvrdiće da niko nije bezgrešan, niko nije ostvario sve svoje želje do kraja i niko nema razloga da ostatak života provede u kajanju. Tajne guše, jednako kao i žal za mladošću koja se neće vratiti. Ali, kada prigrlimo zrelost, shvatićemo da se u tom zagrljaju krije spokoj čiji sjaj obasjava vreme pred nama.

Ova knjiga odiše hrabrošću i čita se u dahu. Ona dokazuje da korak sa životom nije izgubljen ukoliko se ne predamo. Za one koji to spoznaju, budućnost je u svakom trenutku otvorena knjiga prepuna iznenađenja.
Natalija Dević

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2017; Broširani povez; latinica; 20 cm; 216 str.; 978-86-10-01975-9;