knjizara.com
Premiere Pro 2 - praktične vežbe

Jeff Schell (autor)

Premiere Pro 2 - praktične vežbe
1540 din
U korpu

Da li Vam se dopada učenje kroz praktičan rad? Da li Vam se čini da su upustva programa nezanimljiva i da ne uključuju primere iz realnog sveta? Da li želite konkretan trening koji prevazilazi teorijsku priču i referentne materijale? Ukoliko je to slučaj, ovo je prava knjiga za Vas.

Praktične vežbe koje se nalaze u ovoj knjizi, zajedno sa savetima i detaljnim ilustracijama u boji, uče Vas osnovnim tehnikama importovanja, editovanja i montaže filmova. Počećete sa učenjem osnovnih funkcija programa Premiere Pro 2, od importovanja videa do montaže projekta koji sadrži digitalne fotografije i mp3 muziku. Zatim ćete brzo

preći na dodavanje tranzicija, naslova i specijalnih efekata. Naučićete i neke postprodukcione tehnike vezane za podešavanje zvuka, korekciju boja i kreiranje DVD sadržaja sa interaktivnim menijima. Pored toga, otkrićete i nove mogućnosti programa Premiere Pro 2, uključujući i editovanje sekvence kreirane korišćenjem većeg broja kamera i redizajnirani Media Encoder za kreiranje videa za potrebe reprodukovanja na webu. Prateći DVD-ROM sadrži praktično proverene vežbe i video uputstva, čime ova knjiga obezbeđuje da ćete uspešno savladati glavne funkcije programa u vrlo kratkom roku.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Digitalna filmska montaža , Digitalni video
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2007; Broširani povez; latinica; 24 cm; 526 str.; 86-7310-358-4;