knjizara.com
Pravi prodavac

Hajnrih Liring (autor)

Pravi prodavac
rasprodato

Moja namera nije bila da pišem što opsežniju knjigu, jer u današnjem ustalasanom dobu najmanje je onih koji imaju volje i vremena da čitaju debele knjige. Stoga sam se što je moguće više ograničio na to, da cenjenim čitaocima ne budem odveć zamoran i da u jednom kratkom nizu izlaganja iznesem mnogo interesantnih pouka i potrebnog im znanja. Pored školskog obrazovanja potrebno je stalno usavršavanje svakom prodavcu ukoliko zaista hoće da postane valjan i pravi prodavac...

Iz rec

enzije:
Bez prestanka, neumorno i svesno težite napred, korak po korak, pa ćete se morati uzdići, verovatno po cenu žrtava i oskudevanja, ali imajte uvek pred očima: "Ko ne napreduje, taj nazaduje".
Hajnrih Liring

Praktičan Nemac je izradio praktičnu knjigu uputstava potrebnih svakom trgovcu. Pravi prodavac i dobar prodavac može postati samo onaj trgovac, koji neprestano crpi znanja, tako bezuslovno potrebnih svakome koji se prodajom ma koje robe bude bavio.
Znanje koje pruža ova knjižica utoliko biće značajnije, ukoliko prodavac prvenstvo daje domaćem produktu. Jer prodaja domaćeg proizvoda tek prvi je uslov sopstvenog privrednog uspeha i sjajnog privrednog cvetanja.
Dragiša Lapčević

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Prodaja
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: ASEE; 2007; Broširani povez; latinica; 21 cm; 104 str.; 978-86-7668-061-0;