knjizara.com
Poslednji izgnanici

En Šin (autor)

Poslednji izgnanici
719 din
Stara cena: 899 din
U korpu

Nezaboravna saga inspirisana istinitim događajima, Poslednji izgnanici nam donose upečatljiv i potresan portret mladog para u Severnoj Koreji i njihove borbe za ljubav i slobodu.
Ćin i Sođa upoznali su se i zaljubili jedno u drugo dok su studirali na Univerzitetu u Pjongjangu. Ona je bila mlada novinarka iz ugledne porodice, dok je on poticao iz siromašnog gradića u unutrašnjosti. U Severnoj Koreji dolazi do velikih političkih previranja, zemlja je utonula u haos, vlada glad. Kada se Ćin vrati kući i zatekne svoju porodicu kako gladuje jer su im zalihe hrane oduzete u poslednjoj raciji, donosi ishitrenu odluku koja će ga proganjati do kraja života. U međuvreme

nu, stotinama kilometara dalje, Sođa počinje da oseća ispraznost privilegija kojima je okružena kada sazna da je Ćin nestao. Stavljajući sve na kocku i prkoseći svojoj porodici, Sođa odlučuje da ga pronađe i kreće na opasno putovanje koje je vodi u mračno kriminalno podzemlje, što će na probu staviti njihovu ljubav i volju za preživljavanjem.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 327 str.; 978-86-6035-886-0;