Posle zvučnog signala pokušaj da me zaboraviš

Harijeta Uhoda (autor)

Posle zvučnog signala pokušaj da me zaboraviš

580 din

Stara cena: 726 din

U korpu

Knjiga je sačinjena od ljubavnih pesama i pisama u formi poetske proze uokvirenih u kratku priču.Autorka nas na jedan energičan, nabijen emocijama ali veoma zanimljiv način provodi kroz svakodnevnicu, kroz one situacije koje se dešavaju svakome od nas. Kada vam iznenada ponudi da zajedno sa njom zaplovite na talasima njene ljubavi i onoga što se dešava njoj, ne preostaje vam ništa drugo nego da je sledite. jer shvatate da ste baš tu negde pronašli I sebe. Njena patnja i bol postaju vaši, jer svako od nas imao je “onu pravu” sa kojom je doživeo to isto – od Amorove strele i ljubavi kao iz ruske romanse do potpunog razočarenja, kraja i odlaska.

I onda kada iz jedne priče izlazite tužni pomislivši da je kraj, autorka vas uvodi u sledeće gde shvatate da taj kraj najavljuje nešto što budi nadu za novi i bolji početak. Sa uzdahom i osmehom na licu nastavljate da plovite dalje.
Knjigom “Posle zvučnog signala pokušaj da me zaboraviš" Harijeta se oprašta sa glavnim junakom koji je u svakoj priči tu negde. Autorka se od njega teško odvaja, stalno mu se na neki svoj način vraća. Na kraju, kada je odblokirala sve svoje kočnice napisala je ovu knjigu za sebe (i za čitaoce) a samim naslovom svom junaku poslala kratku i jasnu poruku.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Admiral Books; 2015; Broširani povez; latinica; 21 cm; 171 str.; 978-86-88617-87-1;