knjizara.com
Polje tame

Filip Riv (autor)

Polje tame
959 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Mnogo godina nakon što je uništen, London se pretvorio u radioaktivnu ruinu. Ali neustrašivi avijatičar Tom i njegova ćerka Ren otkrivaju da taj stari grad, koji je nekada jurio Evropom na ogromnim točkovima i proždirao manja mesta, skriva veličanstvenu tajnu koja bi mogla da okonča rat između Pogonske lige, koja želi da gradovi i dalje proždiru jedni druge tutnjeći unaokolo na točkovima, i Zelene oluje, koja želi da ponovo ozeleni svet. Ali dok oni izlažu život opasnosti zalazeći u duboku tamu krša i otpada nekadašnjeg Londona, vreme ubrzano ističe. Tomova žena Hester,

sama i daleko od njih, za to vreme suočava se s neprijateljem koji je došao u posed oružja kojim bi mogao da zbriše čitav ljudski rod.
Da li će svi zajedno uspeti da spasu svet od propasti, upuštajući se u okršaje s neprijateljima u zapanjujućim pustinjskim bitkama, u borbama po nebeskim gradovima, vazdušnim brodovima i snegom zavejanim planinskim gudurama, ili će svet ipak ostati sumorna ledina bez ikakve nade da će život ponovo niknuti u njemu?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 479 str.; 978-86-6035-608-8;