knjizara.com
Ostati srećan u nesrećnom svetu

Mari Čejpien (autor)

Ostati srećan u nesrećnom svetu
rasprodato

Pre nekoliko godina donela sam suštinsku odluku da krenem ličnim putem pronalaženja sebe. Nisam želela da izgubim priliku da krenem nekim od nebrojenih puteva otkrivanja i rasta. Znala sam da ću napredovati jedino ukoliko saznam koji od njih je moj put. U ovoj knjizi želim da sa vama podelim svoja otkrića, kao i da vas iz srca podstaknem da do njih dođete i sami.
U mom životu, izgledalo mi je nemoguće da uskladim zahteve i obaveze svešteničkog poziva i podizanja porodice. Moja najdublja želja bila je da budem prožeta duhom, ispunjena verom, osvedočena i srećna hrišćanka. Ako ste ikada žud

eli da osetite blaženstvo bez ,,uprkos” ili „izuzev”, znaćete na šta mislim. Htela sam da moja duša bude takva, da kada kažem da sam srećna, ne prolivam suze i ne gutam knedle onda kada naiđem na neki problem koji je toliko veliki da sa njim ne mogu da se suočim. Verujem da sam sada pronašla to mesto sreće. Možda sada nisam uvek na visini zadatka i nisam toliko uspešna koliko bih htela da budem, ali sam naučila veštinu Ostati Srećan koju više nikada ne mogu da izgubim.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Sreća , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Sezam book; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 167 str.; 978-86-6105-237-8;