knjizara.com
Organizacija i funkcije marketinga

Kit Sparling (autor)

Organizacija i funkcije marketinga
rasprodato

"Ni od jednog menadžera se ne može očekivati da sve zna. Ali svaki menadžer bi trebalo da bude svestan osnovnih marketinških principa koji vode i ostvaruju prodaju proizvoda ili usluga njihovih kompanija. ... Bez uspešnog funkcionisanja marketinga, kompanija je osuđena na propast. ..

.Kompanije sve više dolaze do zaključka da se konkurentska prednost postiže shvatanjem mogućnosti svih njihovih službenika. ORGANIZACIJA I FUNKCIJE MARKETINGA će pomoći svim menadžerima ? uključujući i one sa površnim poznavanjem marketinga ? da shvate taj fundamentalni koncept. ... Poruka ove knjige

odnosi se na marketing koji je orijentisan na kupca i na način na koji bi marketinška razmišljanja trebalo uključiti u svaki nivo i svaki oblik aktivnosti kompanije."

Kit Sparling na 131 strani u 11 poglavlja uspeva da prikaže suštinu svih aktivnosti sažeto do mere koja deluje prihvatljivo i efektno kao svakodnevni podsetnik: upravljanje marketingom, istraživanje, planiranje proizvoda, strategiju i strukturu cena, politiku i predviđanje prodaje, distribuciju, promotivne aktivnosti, kontrolu i ponašanje potrošača i postavljanje marketinških ciljeva.
Jedna od najoriginalnijih studija o marketingu u privredi!


Ostali naslovi iz oblasti:

Izdavač: Clio; 1994; Broširani povez; latinica; 20 cm; 132 str.;