knjizara.com
Nesavladivi 3 Košmar za prevarante

Paskal Žuslen (autor)

Nesavladivi 3 Košmar za prevarante
559 din
Stara cena: 699 din
U korpu

Drhtite, lopuže, jer stiže Nesavladivi!

Baš kao svaki superheroj koji drži do svog imena, i ovaj nesvakidašnji stripski junak uvek prilježno stiže u pomoć udovicama u nevolji i unesrećenim siročićima, ali on je tu i da spasava pse, mačke i bakice, parkove, gradonačelnikovog sina, ceo grad i, naravno, ceo svet! Sa maskom preko lica i plaštom preko ramena, kao pravi borac za pravdu, on se hrabro bori protiv ludih naučnika i drugih zlica, razotkrivajući i osujećujući njihove devijantne planove – i nikad ne zaboravlja da ode kod bake na ručak i usput kupi hleb.

Nesavladivi n

e samo što je nesavladiv već mu njegova supermoć dozvoljava da putuje slobodno po stranicama stripa, poigravajući se vremenom i prostorom kao niko pre i posle njega! Njegovi podvizi su jedinstveni u stripskoj umetnosti, a i šire, i to ga zaista čini jedinim pravim superherojem!

Paskal Žuslen je od stripske table načinio polje za narativno istraživanje, inteligentnu i zabavnu igru u kojoj sasvim slobodno pomera svoje likove.

Nesavladivi ne samo što predstavlja istinski omaž klasičnom frankobelgijskom stripu već tako dinamičan i inventivan nudi sjajno čitalačko iskustvo svim generacijama ljubitelja devete umetnosti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Čarobna knjiga; 2022; Broširani povez; latinica; 30 cm; 48 str.; 978-86-300-0173-4;