knjizara.com
Najbolji prezenter
Tehnika, stil i strategija najpoznatijeg američkog trenera govorništva!

Jerry Weissman (autor)

Najbolji prezenter
rasprodato

Jerry Weissman, edukator u području korporacijskih izlaganja, dvadeset godina je proveo podučavajući izvršni kadar o vođenju uspešnih i profitabilnih promotivnih turneja prve javne ponude deonica. Njegovi klijenti pripisuju rast cena deonica i višu vrednost prve javne ponude deonica upravo njegovim edukativnim metodama. Weissmanove tehnike su se pokazale efikasnim za desetine vodećih svetskih lidera uključujući i Tima Koogla, osnivača i predsednika uprave kompanije Yahoo!, Scotta Cooka, osnivača firme Intuit te Reeda Hastinsa, osnivača i predsednika uprave kompanije Netflix.
Sada vam

Najbolji prezenter donosi istu onu efikasnu tehniku, stil i strategiju koje su izvršnom kadru u više od 1000 kompanija pomogle u povećanju finansija i prodaji, predlaganju partnerstva i dobijanju odobrenja projekata. Zajedno sa studijama slučaja poznatih powerprezentera, Martina Luthera Kinga, Johna F. Kennedyja, Ronalda Reagana i Baracka Obame, ova vas knjiga uči kako da održite pobednički govor ili prezentaciju koji će zadržati pažnju publike od početka do kraja.
Pratićete program koji u sedam koraka pokazuje kako sadržaj govora oblikuje uverljivu priču. Naučićete kako da svladate tremu pre javnog nastupa, a izlaganje će učiniti snažnim i uverljivim i ujedno prirodnim. Naučićete kako da komunicirate i mimikom i gestovima da izazovete empatiju publike, kao i kako da  grafički dizajn i animaciju integršete u izlaganje.

„Jerry Weissman jedan je od vodećih svetskih stručnjaka za pitanja nadilaženja treme, a njegova se tajna temelji na nečemu sasvim prirodnom - ugođaju koju osjećamo kada vodimo razgovor s drugom osobom.”
Chip Heath, koautor knjige Made to stick: Why Some Ideas Survive and Others Die

„Jerry-jevi treninzi su u naše IPO prezentacije uveli mnogo jasnoće. Ovu knjigu bi trebalo da pročitaju ne samo direktori koji se bave IPO-om već i svi oni koji vode važne prezentacije.”
Reed Hastings, osnivač i CEO, Netflix

„Jerry je jedinstven trener. Ako trebate da održite važnu prezentaciju, kupite ovu knjigu. Odmah. Ne reskirate mnogo – samo svoj dohodak, svoj uticaj i uspeh svog projekta.”
Scott Cook, osnivač i Chairman of the Executive Commitee, Intuit

„Ova knjiga će vam pomoći da iskoristite sopstvene prirodne harizme. Ona je poput bočice nabijenog karaktera. Otpijte malo i rasturaćete.”
Guy Kawasaki, suosnivač tvrtke Alltop.com i autor knjige Reality Check

„Vlastitim sam očima video kako Jerry stvara milijarde u vrednosti deonica na berzi, upoznajući CEO-e sa svojim stilom i tehnikom podučavanja. Sada je sve to smestio u knjigu od 250 stranica. Nije li to super?”
Andy Kessler, autor bestselera Wall Street Meat i Running Money

„Jerry Weissman jednostavnim izrazima objašnjava kako da ustanete, biti zapažen i postati majstor uticaja na ljude.”
Simon Witts, korporativni potpredsednik, Enterprise and Partner Grupa, Microsoft Corporation

„Jerry ima tajanstvenu sposobnost da veštinu komunikacije pretvori u nauku. Knjiga Najbolji prezenter propisan je putokaz prema samopouzdanju i efikasnosti u komunikaciji.”
Ron Ricci, potpredsednik, Odsek za korporativno pozicioniranje, Cisco Systems

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Besedništvo , Prodaja
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Mate; 2010; Broširani povez; latinica; 23 cm; 300 str.; 978-953-246-110-7;