knjizara.com
Na korak od Evinog praga

Stanko Holcer, Milica Blagojević-Janković (autor)

Na korak od Evinog praga
rasprodato

Roman "Na korak od Evinog praga" je opora realna priča koja se često događa, ali se o njoj retko govori. Ovo je priča koja potvrđuje istinu da ljubav nema granica.
Marko i Eva su se sreli pre dvadeset godina. On je bio profesor na Akademiji, a ona student impresivne lepote koja ostavlja bez daha. Bez obzira na razlike među njima, ljubav se dogodila i ona je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila kćer, a on je otišao svojim putem – putem sna, slave i uspeha. Dok su njih dve preživljavale dvadeset godina u skromnoj svakodnevnici, imajući jedna drugu i prijatelje, on je rasipnički trošio na sebe za života, kupujući i plaćajući svoju besmrtnost.
Posle dvadeset

godina čuveni glumac Marko u šetnji gradom sasvim slučajno na ulici nailazi na devojku koja ga fizičkom lepotom i glasom podseti na njegovu ljubav od pre dvadeset godina. Želja za istinom o devojci koju je slučajno sreo dovodi ga doEvinog praga. Biće to mesto na kome saznaje istinu, koja će promeniti njegov život. Od tog trenutka sve što mu bude bilo potrebno, biće ljubav.
Ovo je roman o fenomenu ženske lepote, koji govori da lepota nije garant sreće u ljubavi. Najlepše žene su uprkos tome što su najpoželjnije, najčešće najostavljenije i najtužnije žene na svetu. Ovo je samo jedan primer, koji prestaje to bude tek posle dve decenije bola i samoće.
Roman "Na korak od Evinog praga" dokazuje da je najvažnije verovati u ljubav. Ako dovoljno jako verujete, sve vaše želje postaće stvarnost. Za srećan kraj zaslužna je ljubav kojoj ni vreme, ni bol, ni prošlost ne mogu ništa.
Ovo je prvi i jedini srpski muško-ženski roman napisan o ljubavi iz ugla oba aktera priče – muškarca i žene. Čitajući ovu knjigu imaćete pravu sliku o ljubavi i tome kako je učiniti srećnom do kraja, a to je ono čemu svi težimo. U životu možete imati sve, ali ako nemate ljubav – nećete imati ništa.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Smart Studio; 2013; Broširani povez; latinica; 20 cm; 151 str.; 978-86-88947-12-1;