knjizara.com
NLP - čarobna gradionica zdravlja
zdravlje, vitalnost, isceljenje, dugovečnost

Lelica Todorović (autor)

NLP - čarobna gradionica zdravlja
594 din
Stara cena: 660 din
U korpu

Svako od vas može od svog života i zdravlja da napravi umetničko delo. U tome vam mnogo može pomoći NLP metodologija. Ova metodologija je dostupna i razumljiva svima, jednostavna je i zabavna, a iznad svega moćna. Bavi se svim aspektima čoveka: mislima, emocijama i telom, kao i onim najsuptilnijim što sve to drži na okupu.
Čitajući ovu knjigu možete reprogramirati one obrasce koji štete vašem zdravlju i vitalnosti. NLP treneri i zdravstveni kouči mogu vam biti odlična podrška i tokom medicinskih procedura.
Vaša znanja, veštine i uverenja koja podržavaju zdravlje i vitalnost, najveći su poklon koji možete dati deci. Učiniće da vaša deca

dobiju od vas podržavajuće porodično programiranje.
Usuđujem se reći da možete uticati i na sopstvenu genetiku. Mnogi renomirani svetski naučnici i istraživači danas govore o Epigenetici. Oni govore o tome da unutar svakog od naših tela, upravo u ovom momentu, postoje milijarde ćelija čija je svrha isceljenje ili zamena oštećenih tkiva i organa. Aktivnost i sudbina ovih regenerativnih ćelija je epigenetički kontrolisana. To znači da se one nalaze pod snažnim uticajem naših misli i naše percepcije okoline. Naša uverenja o zdravlju, bolestima i starenju mogu ometati ili potpomagati funkcionisanje ovih ćelija.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Neurolingvistika , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2. izdanje, 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 173 str.; 978-86-7950-279-7;