knjizara.com
NLP U svakom uspehu mirođija
kako uz pomoć Nauke Ličnog Prosperiteta da učinite svoj uspeh neizbežnim

Slavica Squire (autor)

NLP U svakom uspehu mirođija
rasprodato

Okrenite novi list na putu vašeg prosperiteta u svim oblastima života!
"NLP - usvakom uspehu mirođija" je knjiga prvog NLP trenera na našim prostorima – Slavice Squire, koja je ovu vodeću svetsku metodologiju za promenu i lični razvoj donela u Srbiju. Ona vas uvodi u svet vrhunskih rezultata i tehnikama NLP-a osposobljava da kreirate svoj život baš onako kako ste to zamislili. Da li verujete u snagu sopstvenih misli? Da li mislite da, ako promenimo sopstvene misli možemo promeniti svoj život?Slavičin stil je oslobođen suvoparnog mudrovanja, životan je, poletan i baziran na dugogodišnjem ličnom iskustvu i predanom izučavanju. Vrlo konkretnim i

razumljivim metodama Nauke Ličnog Prosperiteta – korak po korak, vežba po vežba, sa primerima i savetima, istrajno i dosledno vam pokazuje kako tačno i vi možete da primenite sva ta najnovija naučna saznanja i kreirate sami svoj uspeh. Kada želimo promenu u svom životu, neophodno je da napustimo stare navike, obrazce ponašanja i uverenja, i preuzimajući odgovornost za sve što nam se dešava da uzmemo sudbinu u svoje ruke i kreiramo predivan život ispunjen uspehom i ljubavlju.

Ova knjiga nudi odabrane NLP tehnike kako biste svesno i postepeno uplovili u nov, čaroban svet uspeha i blagostanja. Vodi vas u svet izobilja u kom ostvarujete uspešnu komunikaciju sa drugim ljudima i omogućava da postanete celokupno ispunjena, uspešna, zdrava i pozitivna osoba koja je inspiracija i drugima. Autorku ovih redova karakteriše optimizam, odlučnost i energija kojom pokreće sve(t) oko sebe. Dopustite da i u vama kroz ovu knjigu razvije taj dragoceni osećaj poleta i beskrajnih mogućnosti.

Naučite da manifestujete svoje snove, jer je sve moguće, ako imate pravu mirođiju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Neurolingvistika , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Mono & Manjana; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 235 str.; 978-86-7804-840-1;