knjizara.com
Mračne noći. Metal

Skot Snajder, Greg Kapulo (autor)

Mračne noći. Metal
1839 din
Stara cena: 2299 din
U korpu

Izvan granica našeg univerzuma prostire se Multiverzum. Sastoji se od paralelnih univerzuma koji ponekad dolaze u kontakt s našim. To je predmet kolosalnih borbi u kojima su učestvovali DC-jevi superheroji tokom tri smaka, u kojima je celokupna stvarnost menjala svoje obličje. A Multiverzumi su, činilo se, bili celokupna stvarnost...
Ali ispod Multiverzuma nalazi se košmarna sfera, Mračni multiverzum, koji se može povezati s poznatim Multiverzumom misterioznim metalima koji ne potiču s našeg sveta.
Zla sila, stara koliko i samo vreme, želi da nas odvuče dole, među senke, u svet beskrajnog užasa.
Kad se pak

vrata između svetova otvore, odatle ne izlaze tek bilo koji košmari. To su stvorenja koja sebe nazivaju Mračnim Vitezovima. I svaki je izopačena verzija Betmena sa sveta u kojem se obistinio neki od njegovih najvećih strahova.
Dok se invazija odvija, a Betmen boravi u tamnici u Mračnom multiverzumu, Liga pravde mora da pođe u nemoguću potragu za tajanstvenim metalima koji mogu da odbiju Mračne Vitezove i njihovog gospodara, strahovitog Barbatosa. Ukoliko im to ne pođe za rukom, sve što su ikad poznavali progutaće večni mrak. Ali... šta ako je već prekasno?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Čarobna knjiga; 2019; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 256 str.; 978-86-7702-751-3;