knjizara.com
Moj brat Majkl

Meri Stjuart (autor)

Moj brat Majkl
1099 din
U korpu

Kamila Hejven je sama na odmoru i željna je malo uzbuđenja. Sedi u prepunom kafeu u Atini i piše pismo svojoj prijateljici Elizabet. Nikada mi se ništa ne dešava… A onda, bez upozorenja, prilazi nepoznati čovek, pruža joj ključeve i pokazuje automobil parkiran na trotoaru. „Automobil za Delfe, gospođice… Pitanje je života ili smrti“, prošaputao je i nestao.

Tog trenutka joj se život menja, jer kreće na misteriozno putovanje do Delfa kao pratnja šarmantnom, ali tihom i odlučnom Englezu, Sajmonu Lesteru. Sajmon poverava Kamili da je došao do drevnih grčkih ruševina da bi „smirio duh“ svog brata Majkla, koji je pre četrnaest godina ubijen na Parnasu. Zbog neobičnog pisma koje je M

ajkl napisao, Sajmon veruje da je njegov brat naišao na nešto veoma vredno, skriveno u stenovitim predelima planine. A onda su Sajmon i Kamila shvatili da nisu sami u potrazi.

Vožnja je bila njena prva greška… ili je možda nehotice prizvala bogove. Našla se usred uzbudljive, intrigantne, ali ipak opasne avanture. Neverovatan sled događaja pretvorio se u zaplet o kakvom nije mogla ni da sanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; latinica; 205 cm; 288 str.; 978-86-10-04721-9;