Mnogi životi, mnogi učitelji

Bruno L. Vajs (autor)

Mnogi životi, mnogi učitelji

748 din

U korpu

Mnogi životi, mnogi učitelji: Istinita priča o uglednom psihijatru, njegovoj mladoj pacijentkinji i terapiji prošlih života koje je obojici promenila sadašnji život.

Kao tradicionalan psihoterapeut, dr. Brajan Vajs bio je zbunjen i sumnjičav kad se jedna od njegovih pacijentkinja počela prisećati trauma iz prošlog života koje su izgledale kao ključ rešenja za njene ponavljajuće noćne more i napade teskobe. Kako god, njegova je sumnjičavost bila načeta kad je pacijentkinja počela iznositi poruke iz perioda između dva života, koje su obuhvatale neobična otkrića o njegovoj porodici i mrtvom sinu.

Koristeći terapiju vraćanjem u prošle živote, uspeo je izlečiti pacijentkinju i ući u novu, značajniju fazu svoje karijere i života u celini.

Svetski bestseler duhovne literature koji ga je proslavio, prva u seriji Vajsovih knjiga, pisana stilom uzbudljivog romana, spaja psihijatra sa mistikom u potrazi za istinom o reinkarnaciji. Iskren i dirljiv prikaz duhovnog buđenja i hrabrog spoja nauke i metafizike u našem svetu gladnom potrage za dušom.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Misticizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2015; latinica; 21 cm; 161 str.; 978-86-7348-489-1;