knjizara.com
Mlađa

Pamela Redmond Satran (autor)

Mlađa
rasprodato

Šta kažete na priliku da se vratite u svoje dvadesete – a da pritom zadržite mudrost i iskustvo koje ste u međuvremenu stekli?
Niste ništa slagali... sve dok vas ne otkriju.
Lajzi je veoma potreban novi početak. Kćerka joj je odrasla i napušta je zbog odlaska na fakultet, a muž... pa, on je napušta zbog druge. Vreme je da se Lajza vrati životu kog se odrekla zbog porodice – inspirativnom poslu i zabavi s prijateljima. Postoji samo jedan problem: čini se da su ostali zaboravili da pritisnu pauzu kad i ona, jer niko ne želi da zaposli samohranu majku koja je poslednji put radila pre petnaest godina.

Međutim

, kada mladolikoj Lajzi priđe zgodni Džoš, verujući da je ona u dvadesetim kao i on, Lajzina drugarica Megi dolazi na sjajnu ideju – jednostavno se treba pretvarati da je tako. Uz malo Meginog doterivanja, Lajza ponovo postaje mlada ambiciozna devojka i bez problema dobija posao koji želi. Džoš se sve više zaljubljuje u nju, jer nijedna devojka njegovih godina nije tako kul, i pred njom se odjednom otvaraju mogućnosti da nadoknadi sve propušteno – i mnogo više od toga. Samo, jedna od tih mogućnosti je da će biti uhvaćena u laži...
Neizmerno zabavno! – Njujork tajms
Ova knjiga će vas držati budnim i posle najnapornijeg dana! – Pablišers vikli

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 267 str.; 978-86-10-01491-4;