Microsoft Office Excel 2007 kao od šale - dopunjeno i prilagođeno izdanje

Nensi D. Luis (autor)

Microsoft Office Excel 2007 kao od šale - dopunjeno i prilagođeno izdanje

rasprodato

Kod kuće ili na poslu verovatno već koristite Microsoft Office Excel 2007 ili razmišljate o tome da počnete da ga koristite. Excel je najprodavaniji program za rad sa radnim tabelama, a pomoću njega možete da napravite sve vrste finansijskih dokumenata: budžete, radne listove o prodaji, dokumenta o prihodima, izveštaje o troškovima, otplati kredita i tome slično. Ako treba da radite bilo šta u vezi s brojevima, Excel je pravi program za takvu vrstu posla, a ova knjiga vam pruža sve informacije potrebne da Excel savladate kao od šale.

Ciljna grupa
Svi ljudi koji žele da idu u korak s vremenom i da proširuju svoja znanja i osposobe se da ih što bolje primene.

Ovu knjigu mogu da koriste i apsolutni početnici, ali i oni kojima je Excel dobro poznat, ali žele da nauče još nešto novo i da prilagode Excel svojim potrebama. Svi oni će u ovoj knjizi će naći sve što im je potrebno.

Zašto se izdaje knjiga?
Knjiga se izdaje da bi kako apsolutnim početnicima, tako i onima koji već koriste Excel pomogla da nauče da rade sa ovim programom ili da usavrše svoj rad sa njim i da Excel sasvim prilagode sopstvenim potrebama. Pruža koncizna i postupna uputstva zasnovana na vizuelnim rešenjima i to za sve važnije poslove. Možete da vidite kako se obavlja svaki zadatak. Ova knjiga vam štedi vreme i omogućava vam da lako i brzo savladate tehnike rada u Excelu.

Opis knjigeU knjizi Microsoft Office Excel 2007 kao od šale predstavljeni su najuobičajeniji poslovi, kao i najbolji mogući postupci da bi se oni uspešno obavili. Naučićete kako da pravite, preuređujete, formatirate i štampate radne listove. Osim toga, naučićete kako da doterate radne listove korišćenjem dijagrama, slika, veza sa veb lokacijama i slično. Excel takođe možete da koristite i kao svojevrsnu bazu podataka, a u ovoj knjizi su predstavljene i one karakteristike Exela koje su svojstvene bazama podataka. Naučićete i kako da podesite određena svojstva koja se odnose na način rada samog programa. Znači, sve što vam je potrebno, naći ćete u ovoj knjizi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Excel
Ostali naslovi iz oblasti: Tabele

Izdavač: CET; 2008; Broširani povez; latinica; 24 cm; 193 str.; 978-86-7991-323-4;